• Voeten bloemen
  • Voeten met hand
  • Voeten strand
  • Onder de deken
  • Hand op been

voetcare logo 180

Welkom op de website van Voetcare Marie-Claire

Vanaf 11 mei is Voetcare Marie-Claire weer geopend!!

Alle klanten die in de periode van de verplichte sluiting een afspraak hadden staan, worden zo snel mogelijk gebeld voor een nieuwe afpraak. Dit kost natuurlijk wel wat tijd omdat ik nog ruimer zal gaan plannen om nog uitgebreider te kunnen schoonmaken, luchten, ontsmetten etc, om alle risico's te verkleinen en om in een zo veilig mogelijke omgeving te kunnen werken. U mag natuurlijk ook zelf bellen of een appje sturen en dan zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen! Bedankt voor uw begrip en geduld!

 

Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Uw voeten worden immers zwaar belast. Te lang met klachten blijven rondlopen heeft vaak vervelende gevolgen, niet alleen voor uw voeten maar voor uw hele looppatroon en lichaamshouding. Gun uw voeten daarom een regelmatig bezoek aan de pedicure. U kunt daarmee klachten verminderen en problemen voorkomen. Voetcare Marie-Claire  biedt u een voetbehandeling aan die afgestemd is op wat uw voeten nodig hebben. Ook als u geen speciale klachten hebt kunt u natuurlijk bij mij terecht voor een pedicurebehandeling. 

  

Tevens kunt u bij mij terecht voor een ontspannende voet- en onderbeenmassage en een heerlijke spa-wellness behandeling.


Gun uzelf een voet-verwen moment!
                                                             
Graag tot ziens bij Voetcare Marie-Claire