• Voeten bloemen
  • Voeten met hand
  • Voeten strand
  • Onder de deken
  • Hand op been

voetcare logo 180

Over mijzelf

 

 

Mijn naam is Marie-Claire Dekkers, gediplomeerd pedicure sinds 2016. Medio 2017 heb ik mijn pedicurepraktijk aan huis geopend. Deze bevindt zich op de begane grond en is daarmee dus ook goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. 

Ik vind het fijn mensen van hun pijnklachten af te helpen en een stukje ontspanning te geven. Ook aan het esthetisch uiterlijk van uw voeten besteed ik graag aandacht. Ik hou van een prettige sfeer en van rust, dit creeër ik o.a. door een flexibele en ruime planning voor u te maken.

Het aanbieden van een professionele voetbehandeling, een eerlijk advies, persoonlijke aandacht en een goede service is voor mij van groot belang. Ik maak daarom ook gebruik van moderne apparatuur waarmee u wordt behandeld volgens de laatste methodes. Ik werk met een nattechniek motor, dit houdt in dat de frees met een waternevel verkoeld wordt, wat voor uw voeten prettiger aanvoelt . U zit in een comfortabele behandelstoel die goed verstelbaar is, zodat ik mijn werk goed kan verrichten en waarin u op een ontspannen wijze de behandeling ondergaat. Door regelmatig cursussen en workshops te volgen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilt u verzekerd zijn van hygiëne en kwaliteit? Dan bent u bij mij op het juiste adres! Ik werk volgens de laatste hygiënische regels en mijn instrumenten worden na ieder gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd ! Als u bij mij in de pratijk komt bent u verzekerd van een schone omgeving en schone materialen. Ik ben aangesloten bij ProVoet. Deze brancheorganisatie bevordert de kwaliteit en professionalisering van pedicures. Het is een voorwaarde en voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik volgens hun richtlijnen werk.

Mijn behandelingen zijn gericht op mannen, vrouwen, jong en oud en natuurlijk kinderen.

 

Ik neem graag de tijd voor u en uw voeten!