• Voeten bloemen
  • Voeten met hand
  • Voeten strand
  • Onder de deken
  • Hand op been

voetcare logo 180

WandelWol

Blaren? Drukplekken? WandelWol! En weer pijnloos verder met je alledaagse bezigheden!

WandelWol antidrukwol wordt gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandelwol producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvoring. Werkt drukontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

WandelWol antidrukWol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

 

Vragen over dit product? Neem gerust contact met mij op!

Voor mensen die overgevoelig zijn voor lanoline (wolvet) is er een WandelWol antidruk-wol op basis van alpaca's toe te passen, deze bevat geen lanoline.

 

Verkrijgbaar in zakjes van
10 gram = €6,95
20 gram = €9,95
40 gram = €18,95